#StayAtHome

. Lama banget nih aku gak main meap, sekalinya main meap kuingin memoles si cantik @hanamonina yg super humble ❤️😘 . Make up for #stayathome Muse @hanamonina MUA @ima_salonblitar


0💬Normal

Take care of your health for the good of your family, staying at home is the best choice, always wear a mask when leaving the house, and wash your hands after traveling, don't forget to eat nutritious food #stayathome Don't forget to be happy #coronavirus


0💬Normal

🚧🌱🍃 BERPUASA 6 HARI DI BULAN SYAWAL⁣ ⁣ Rasulullah shallallahu 'alaihi wa sallam bersabda,⁣ ⁣ من صام رمضان ثم أتبعه ستا من شوال كان كصيام الدهر⁣ ⁣ "Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan kemudian berpuasa enam hari di bulan Syawal, maka dia berpuasa seperti setahun penuh."⁣ (Hadits Riwayat Muslim no. 1164)⁣ ________________________⁣ WAG PELAJAR SUNNAH⁣ ⁣ Bantu program dakwah Pelajar Sunnah dengan berinfaq dan bersedekah ke:⁣ Rekening Bank Syariah Mandiri⁣ 7775222338⁣ a.n. PELAJAR SUNNAH⁣ ⁣ #dzulqarnainms #dakwah #tauhid #aqidah #manhaj #quotes #dakwahtauhid #salaf #salafi #alquran #sunnah #pelajarsunnah #dirumahaja #stayathome #covid19 #nasihatasatidzahPS #puasa #syawal


0💬Normal

PUTRAJAYA, 26 Mei - Prosedur operasi standard, SOP khas bagi taman asuhan kanak-kanak, TASKA dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat, PKPB bakal dibentangkan kepada Majlis Keselamatan Negara. Ketua Pengarah Kesihatan, Datuk Dr Noor Hisham Abdullah ketika menjelaskan perkara berkenaan, menyatakan ia bertujuan mewujudkan pusat penjagaan khas serta mengutamakan anak-anak petugas barisan hadapan yang terlibat dalam menangani penularan pandemik COVID-19. Langkah itu juga berupaya mengelak risiko jangkitan kepada kanak-kanak lain. Dalam masa sama, beliau turut menafikan dakwaan sesetengah pihak yang menyatakan SOP berkenaan adalah satu bentuk 'diskriminasi' kepada anak-anak petugas barisan hadapan. - Teruskan patuhi Perintah Kawalan Pergerakan "JUST STAY AT HOME, DUDUK DI RUMAH & JANGAN KELUAR" #BeritaRTM #RTM #COVID19Malaysia #PKPB #StayAtHome #DudukRumah #Jarak1Meter #KitaJagaKita #KitaMestiMenang #KomunikasiKita #RayaBersamaBeritaRTM


0💬Normal

Ready. Castil slide. Usia 1-3 tahun seluruh mainan sebelum diantar sudah di cuci dan di beri cairan desinfektan 😊" @www.sewamainananakbali.com Tanya- tanya , order via IG :sewamainan_anakbali wa,sms,call 087860848828 #sewamainan_anakbali #sewamainanbali #sewamainandenpasar #sewamainannusadua #sewamainanultahbali #liburandibali #sewastrollerbali #sewamainananakbali #sewamainanultahdibali #renttoysbali #rentalmainanbali #balirenttoys #stayathome #dirumahaja #denpasarrenttoys #renttoysdenpasar #balirenttoy #badutbalisulap #dirumahaja #maindirumah #staysafestayhome


0💬Normal

Takut keluar rumah, takut berobat ke rumah sakit...soo..stay at home Kutus-Kutus dirumah...kami siap antar sampai depan pintumu. #stayathome #jagakesehatan #pengobatanmandiri #membantuaktifkanChimu http://wa.me/6281931708042 https://minyakkesehatan.com/ika


0💬Normal

Bosan katanya raya tak ke mane, #stayathome


0💬Normal

The most longest distance since pkpb😅😅😅😅😆😆😆🤣🤣.. And 4th time doing outdoor run.. Hadoii.. Pace kelaut, HR tunggang langgang, running form berterabur, yg penting ikut SOP : jarakkan 10meter dr runner lain, xlebih 10org.. Misi mencari stamina semula #dianahaznida #diana #djfamily #stayathome #mcofasa5 #kitajagakita


0💬Normal

Feloleshh nyaa skin ladyboss kita nii🥺 Korang taknak kulit macam ni? Haaa kalau nak senang je korang just amalkan set loveliee yang consistant mesti dapat kulit yang korang idamkan🥰 More info ☎0177442440/ Click link di bio ☎0177442440/ Click link di bio 🚚Postage Sunday-Thursday 🛵COD (Cash On Delivery) 🔸Sengkang 🔸Bukit Gambir 🔸Grisek 🔸Serom 🔸Sungai Mati #lovelieemuar #lovelieetangkak #lovelieebukitgambir #lovelieepagoh #lovelieejohor #lovelieepasirgudang #lovelieebeauty #loveliee #asyaliee #lovelieecosmetic #lovelieecosmeticmuar #lovelieecosmeticpagoh #lovelieecosmeticjohor #lovelieecosmetictangkak #cosmetic #putihgebu #skincare #skincareroutine #hellopeachplease #hpp #serum #cleanser #lovelieemurah #muar #tangkak #bukitgambir #cerah #supplement #hppmurah #stayathome


0💬Normal

Hanya setengah tahun aja Semua bisa berubah... Semua sehat semua bersih #stayathome #healthylifestyle


0💬Normal

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir d Batin #2020 #tamanbukitdahlia #stayathome #kitajagakita


0💬Normal

不管是一個人淺酌,還是兩個人對斟,抑或是一群人暢飲,JF白蘭地咖啡酒,都希望你們能把酒祝東風,哪怕是大醉一次又如何?藉著Jf白蘭地咖啡酒,將自己內心的情緒傾斜出來吧! —JF城市魅力XO咖啡 Drink yourself? With someone gets along? Or with a group people who are also xo lovers? This distinction blend of XO Brandy + White Coffee, a premium taste and a greater life enjoyments! —JF Dominic XO Coffee #jf #JFDominic #xo #xolovers #classic #coffee #lifestyle #enjoy #enjoylife #stayhome #staysafe #stayhealthy #stayathome #enjoythemoment #taste #tastesogood #tasteofhome #經典 #XO咖啡 #XO美酒加咖啡 #享受 #享受做自己喜歡做的事 #享受宅在家的生活 #享受生活 #享受美酒 #品味 #品味生活 #品味人生 #乖乖在家


0💬Normal

Although I deeply love oceans 🌊, deserts 🏜 and other wild landscapes, it is only mountains 🏔 that beckon me with that sort of painful magnetic pull to walk deeper and deeper into their beauty. They keep me continuously wanting to know more, feel more, see more. . #handpainted #acrylicpainting #stayathome #nature #artistsofinstagram #artconsultant #artjournaling #paintings #paintingoftheday #painting🎨 #stayathomechallenge #staysafe #blue #mountain #landscape #sky #artistsoninstagram #mountainview #abstractphotography #abstractlandscape #abstractartist #art #artwork #artoftheday #artcurator #artcollection #abstractexpressionism #abstractartist #tiktok #tiktokmalaysia #tiktokchallenge


0💬Normal

Jangan terlena dengan penghasilan tetap, karena suatu waktu akan hilang disebabkan sdh tidak punya pekerjaan tetap. Persiapkan saja sebuah bisnis yang tetap berpenghasilan walau nanti tidak dikerjakan. #GoBlockAja #BisnisOnline #Investasi #Asuransi #BisnisKekinian #BisnisRumahan #BisnisIbuRumahTangga #StayAtHome #WorkFromHome


0💬Normal

Next Page