Skinz

#abayamurah

‼️PRELOVED ABAYA ARAB‼️ PRELOVED ABAYA ARAB‼️ PRELOVED ABAYA ARAB‼️ . . Manisnyaaa sis berabaya for your everyday wear... Senang nak kuar ke or ade tetamu mengejut datang rumah, terus sarung je PRELOVED ABAYAs, dah ready kannn? . . Follow @prelovedabayavalet... Ya ampun design PRELOVED ABAYAs simple letups ni buat sisthur tak tidur malam, 💋. . Yes, kalau scroll scroll ada design @prelovedabayavalet memacam yaa . @prelovedabayavalet letups sesuai juga di pakai sisthur yang “free hair” okay, janganlah takut atau segan silu. Semua boleh pakai . Kecik, besar, tua & muda semua boleh melaram hempas walaupun @prelovedabayavalet — TAK BARU TAPI MACAM BARU tauuu . Mesti ramai nak pakai bebaju selesa kan. Ini adalah jawapan kepada persoalan sisthur! . . Mesti ramai yang nak pakai PRELOVED ABAYAs yang simple, condition letups pada masa HARGA KASIH SAYANG kan? . . WHY CHOOSE US? 💋 Trusted Seller 💋 No Reserve — Pelbagai Jenis Preloved Abaya 💋 InsyaAllah quality as good as NEW 💋 Sesuai untuk awak awak yang SEJENIS TAK FUSSY 💋 Size : Swipe photos for details of preloved sheet — ukuran bust & length 💋 No right info bout material preloveds 💋 Something genuine & transparent from our customers — READ FEEDBACKs 1-8 HIGHLIGHT . . 🔥 CODE : X08 🔥 PRICE : RM69 exclude postage . . FAST PAYMENT CONSIDER YOURS❗️😉 . . 🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage 🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage 🔥🔥🔥Harga tak termasuk postage . . @prelovedabayavalet @prelovedabayavalet @prelovedabayavalet . Tag rerakan & tekan likes bebanyak mana tau dapat hadiah dari iolsss. Hiks . . . #prelovedabayavalet


1💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : Maroon, Navy, Pink, Purple, Yellow Ecer : 60.000 Bahan : Brukat Ukuran : LD 108 x PJ 99 ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #syarimurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #brukatmurah #outermurah #bajumuslimmurah #supplieroutfit #bajuhijabmurah #grosiroutfitmurah #pantsmuslim #grosiroutfit #supplierbajumuslim #likeforlikes #followforfollow #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff #promoteigid


1💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : Maroon, Navy, Pink, Purple, Yellow Ecer : 60.000 Bahan : Brukat Ukuran : LD 108 x PJ 99 ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #syarimurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #brukatmurah #outermurah #bajumuslimmurah #supplieroutfit #bajuhijabmurah #grosiroutfitmurah #pantsmuslim #grosiroutfit #supplierbajumuslim #likeforlikes #followforfollow #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff #promoteigid


0💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : Maroon, Navy, Pink, Purple, Yellow Ecer : 60.000 Bahan : Brukat Ukuran : LD 108 x PJ 99 ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #syarimurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #brukatmurah #outermurah #bajumuslimmurah #supplieroutfit #bajuhijabmurah #grosiroutfitmurah #pantsmuslim #grosiroutfit #supplierbajumuslim #likeforlikes #followforfollow #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff #promoteigid


0💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : Maroon, Navy, Pink, Purple, Yellow Ecer : 60.000 Bahan : Brukat Ukuran : LD 108 x PJ 99 ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #syarimurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #brukatmurah #outermurah #bajumuslimmurah #supplieroutfit #bajuhijabmurah #grosiroutfitmurah #pantsmuslim #grosiroutfit #supplierbajumuslim #likeforlikes #followforfollow #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff #promoteigid


0💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : Maroon, Navy, Pink, Purple, Yellow Ecer : 60.000 Bahan : Brukat Ukuran : LD 108 x PJ 99 ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #syarimurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #brukatmurah #outermurah #bajumuslimmurah #supplieroutfit #bajuhijabmurah #grosiroutfitmurah #pantsmuslim #grosiroutfit #supplierbajumuslim #likeforlikes #followforfollow #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff #promoteigid


0💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : White, Orange, Grey, Pink Ecer : 57.000 Bahan : Rayon Ukuran : LD 118 x PJ 112 Free : Belt 1kg : bisa 3pc ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #dressmurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #bajumuslimmurah #ootdmuslimah #overallmurah #pantsmuslim #konveksibajuwanita #konveksioutfit #grosiroutfit #grosirbajuwanita #bajuwanitamurah #outfitmurah #supplieroutfit #supplierbajumuslim #likeforlike #followforfollow #rokmurah #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff


0💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : White, Orange, Grey, Pink Ecer : 57.000 Bahan : Rayon Ukuran : LD 118 x PJ 112 Free : Belt 1kg : bisa 3pc ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #dressmurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #bajumuslimmurah #ootdmuslimah #overallmurah #pantsmuslim #konveksibajuwanita #konveksioutfit #grosiroutfit #grosirbajuwanita #bajuwanitamurah #outfitmurah #supplieroutfit #supplierbajumuslim #likeforlike #followforfollow #rokmurah #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff


0💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : White, Orange, Grey, Pink Ecer : 57.000 Bahan : Rayon Ukuran : LD 118 x PJ 112 Free : Belt 1kg : bisa 3pc ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #dressmurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #bajumuslimmurah #ootdmuslimah #overallmurah #pantsmuslim #konveksibajuwanita #konveksioutfit #grosiroutfit #grosirbajuwanita #bajuwanitamurah #outfitmurah #supplieroutfit #supplierbajumuslim #likeforlike #followforfollow #rokmurah #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff


0💬Normal

, 👗👚👗👚 Warna : White, Orange, Grey, Pink Ecer : 57.000 Bahan : Rayon Ukuran : LD 118 x PJ 112 Free : Belt 1kg : bisa 3pc ____________________________________________ GOOD QUALITY ✨ REAL PICT ✨ JAHITAN RAPI ✨ ____________________________________________ 📲💌 WA : 083-8484-13210 (admin) Format Pesan Nama : Alamat Lengkap : No Hp : Capture gambar+nama+warna+jumlah #gamismurah #dressmurah #tunikmurah #kemejawanitamurah #overallmurah #rokplisketmurah #pantswanitamurah #skirtmurah #blousemurah #abayamurah #grosirbajumuslimmurah #bajumuslimmurah #ootdmuslimah #overallmurah #pantsmuslim #konveksibajuwanita #konveksioutfit #grosiroutfit #grosirbajuwanita #bajuwanitamurah #outfitmurah #supplieroutfit #supplierbajumuslim #likeforlike #followforfollow #rokmurah #kulotmurah #bajumuslimkekinian #lfl #fff


0💬Normal

Serafina Abaya Motif etnik dan klasik tetap digemari hingga kapanpun. Serafina bisa jadi pilihan anda yang menyukai timeless pattern. Bahannya wolpeach, tebal, tidak menerawang, namun tetap jatuh mengikuti bentuk tubuh. Panjang 145 cm Ld 140 cm Jahitan pinggir kelim kecil dan benang kuat (bukan jahitan grosir) Harga 265.000 • • #abayadubaimurah #abayasingapore #abayamodern #outfitoftheday #hijaberindonesia #hijabermalaysia #hijabersingapore #abayamurah #kaftanmurah #abaya #kaftan #abayabigsize #kaftanbigsize #abayajumbo #kaftanjumbo #gamisbigsize #gamisjumbo #gamismurah #gamisbusuifriendly #gamisbusui #abayabusui #kaftanbusui #fashionabaya #abayasaudi


0💬Normal

Serafina Abaya Motif etnik dan klasik tetap digemari hingga kapanpun. Serafina bisa jadi pilihan anda yang menyukai timeless pattern. Bahannya wolpeach, tebal, tidak menerawang, namun tetap jatuh mengikuti bentuk tubuh. Panjang 145 cm Ld 140 cm Jahitan pinggir kelim kecil dan benang kuat (bukan jahitan grosir) Harga 265.000 • • #abayadubaimurah #abayasingapore #abayamodern #outfitoftheday #hijaberindonesia #hijabermalaysia #hijabersingapore #abayamurah #kaftanmurah #abaya #kaftan #abayabigsize #kaftanbigsize #abayajumbo #kaftanjumbo #gamisbigsize #gamisjumbo #gamismurah #gamisbusuifriendly #gamisbusui #abayabusui #kaftanbusui #fashionabaya #abayasaudi


0💬Normal

Serafina Abaya Motif etnik dan klasik tetap digemari hingga kapanpun. Serafina bisa jadi pilihan anda yang menyukai timeless pattern. Bahannya wolpeach, tebal, tidak menerawang, namun tetap jatuh mengikuti bentuk tubuh. Panjang 145 cm Ld 140 cm Jahitan pinggir kelim kecil dan benang kuat (bukan jahitan grosir) Harga 265.000 • • #abayadubaimurah #abayasingapore #abayamodern #outfitoftheday #hijaberindonesia #hijabermalaysia #hijabersingapore #abayamurah #kaftanmurah #abaya #kaftan #abayabigsize #kaftanbigsize #abayajumbo #kaftanjumbo #gamisbigsize #gamisjumbo #gamismurah #gamisbusuifriendly #gamisbusui #abayabusui #kaftanbusui #fashionabaya #abayasaudi


0💬Normal

•Gamis aisyah• Gamis polos dengan kombinasi aksen list dilengan tangan dan baju dipadukan dengan lengan princes memberikan kesan simple dan elegan Terdapat saku ditangan kirinya Bahan ity crepe import halus ringan dan adem dipakai😍😍😍 Size ld 108 Pj 138 Harga : 130. 000 . *Fast Respon Via WA : 085333217272 . #mukenaterusan #gamismurah #bajumuslimah #mukenapolino #mukenamurah #mukenacantik #mukenapanjang #mukenasutra #mukenasutraparis #mukenaprada #gamisabaya #gamis #GAMISBORDIR #bajusolo #abayamurah #FASHIONMUSLIM #busanamuslim #dressmuslim #abayabordir #alkhatibcollection #hijab #abaya #abayaalkhatib #bajupesta #bajumurah #bajuwanita #bajuanak#gamismurah #gamis #gamishijabers #gamissyari


0💬Normal

Retail Price Abaya Aleena *RM179* *PROMO PRE-ORDER 24 FEB -5 MARCH 2020 *RM149* *RM149* *RM149* PROCESS DELIVERY ON 6 MARCH (RELEASE DATE) #TEAMBHPOWERBH #teamatahadramiyyah #teamatahadramiyyahlovers #abayamurah #abaya #abayadubai #abayamurah #abayamuslimah #bidadarihadramiyah #niqabexclusive #niqabmurah


0💬Normal

Bismillahirrohmanirrohim Assalamualaikum wabarakatuh Monggo baju syantik nya👆🏻 kualitas tidak d ragukan Keterangan 🌻ada d picture Harga💰 290.000 👆🏻👆🏻👆🏻 free ongkir Gratis ongkir area jawa Tapi jangan khawatir yg d luar pulau jawa ada potongan ongkir Berminat hubungi 085232387696 #gamissyantik# #couplesurabaya# #couplesweet# #abayamurah# #abayamurahbanget# #abayamurahsurabaya# #gamismurah# #gamissurabayamurah# #gamissurabayamurahbanget# #atasanmurah# #tunikmurahsurabaya# #abayamurah# #abayamurahbanget# #abayamurahsurabaya# #gamismurah#


0💬Normal

Bismillahirrohmanirrohim Assalamualaikum wabarakatuh Monggo baju syantik nya👆🏻 kualitas tidak d ragukan Keterangan 🌻ada d picture Harga💰 290.000 👆🏻👆🏻👆🏻 free ongkir Gratis ongkir area jawa Tapi jangan khawatir yg d luar pulau jawa ada potongan ongkir Berminat hubungi 085232387696 #gamissyantik# #couplesurabaya# #couplesweet# #abayamurah# #abayamurahbanget# #abayamurahsurabaya# #gamismurah# #gamissurabayamurah# #gamissurabayamurahbanget# #atasanmurah# #tunikmurahsurabaya# #abayamurah# #abayamurahbanget# #abayamurahsurabaya# #gamismurah#


0💬Normal

IDR 200k TERBARU LAGI...😍😍. abaya evi 🤩.. bahan jetblack SAUDI grade A ADEM DI PAKAI DAN GAK TEMBUS PANDANG... size s m l XL XXL... busui dan WUDHU FRIENDLY... BORDIR TEBAL DAN HALUS #abaya #gamis #kebaya #dress #gamissyari #gamisbordir #abayabordir #abayasyari #abayafashion #abayastyle #abayamurah #gamiscantik #jetblack #arabianstyle #gamisarab #palestine


0💬Normal

🌹SULAM ROSE BELLA🌹 . RM100 SM RM105 SS FREE POSTAGE . Ciri-ciri Kurung 🌷Material mosscrepe 🌷 Sulam hanya bahagian depan baju dan tangan sahaja 🌷Jenis kurung moden A cut 🌷 Kain potongan Duyung 🌷 Nursing Friendly. Ada zip bahagian dada utk Nursing 🌷 Ada poket bahagian kanan 🌷 Mudah gosok, mudah diurus, tak panas, tak jarang. 🌷 Tiada dat belakang baju 🌷 Kain half getah . Klik whatsapp link di bio untuk order #sayajual #sayajualdress #sayajualbajuraya #bajuraya #kebaya #bajumurah #bajubridesmaid #bajukurung #bajukebaya #minikurung #kurungcantik #kebayasongket #bajukurungcantik #kurunglace #kurungmodern #kurungbatik #abaya #abayamurah #kurungkedah #kebayabatik #peplum #peplummurah #peplumcantik #peplumlace #kebayapario #kebayamoden #kurungpahang #kurungkedah #kurungbrocade #kurunglacemurah


0💬Normal

Next Page